LÅN ET MUSEUM

03.05.21
Lån et adgangskort til Nationalmuseet i København på biblioteket, som var det en bog. Museumskortet giver fri adgang til Nationalmuseet i København til dig og en gæst.

Besøg Nationalmuseet og få historien om Danmark. Mød de berygtede vikinger og se deres imponerende skatte, som de handlede sig til, plyndrede eller selv smedede i sølv og gulv. Tag med de første mennesker på jagt efter uroksen i den tætte skov. Stå ansigt til ansigt med Egtvedpigen og Muldbjergmanden fra bronzealderen. Oplev ikoniske kulturskatte og gå på opdagelse i vores nyeste Danmarkshistorie.

Børn kan jage kedsomhedsknapper, gå igennem den mørke skov i det gysende natteunivers, eller lege i Børnenes Museum. Hold øje med de aktuelle debatarrangementer, hvor der fortælles historier i nutid.

Museets restaurant har nordisk mad og lækre kager. Det er også muligt at medbringe egen mad og drikke, og nyde det i spiserummet ved siden af Børnenes Museum. I museets butik kan du finde alt fra historiske smykker og spændende bøger til gaver med rødder i fortiden.

Sådan fungerer Museumskortet:

Du låner kortet på biblioteket, som var det en bog. Derfor har du også kortet i 4 uger, før du skal aflevere det igen. Du kan i den periode besøge Nationalmuseet ligeså så mange gange du vil.  Kortet giver gratis adgang til museet + 1 ekstra person, og du kan godt låne flere kort, hvis de er ledige.

Kortet skal vises i billetsalget ved hovedindgangen i Nationalmuseet.

Børn under 18 har gratis adgang til Nationalmuseet. Museumskortet er derfor kun nødvendigt til de voksne.

Nationalmuseets adresse er:

Nationalmuseet
Ny Vestergade 10
1471København K

www.natmus.dk

Hvis du er i tvivl om noget kan du ringe til museet på +45 4120 6850

Åbningstider:

September - juni: Tirsdag – søndag: 10:00 - 17:00
Juli - august: alle dage: 10.00 - 17.00

Parkering:

Du kan nemmest finde en p-plads i parkeringshuset ved BLOX eller Industriens hus.

BLOX Parkering
Vester Voldgade 129
1552 København V

QPark Industriens hus
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

Offentlig transport:

S-Tog til København H eller Nørreport St.

Bus: 1A, 5C, 31

Metro til Rådhuspladsen eller Gammel Strand