Kom gerne til Albertslund Biblioteks arrangementer – vi har corona-sikret

21.09.20
Læs her, hvad vi har gjort for at gøre det trygt og sikkert at deltage i vores arrangementer:

Du har sikkert allerede hørt, at myndighederne - inkl. Albertslund Kommune - har øget restriktionerne i forhold til hvor mange vi må være sammen i denne Covid-19 tid. For bibliotekets arrangementer betyder det, at vi max. må være 50 deltagere. Vær opmærksom på, at der nu er tilmelding til ALLE arrangementer - også dem, der står 'ingen tilmelding' i vores katalog. Dette gælder især børnearrangementerne.

50 personer er et godt stykke under halvdelen af, hvad der normalt kan være til vores arrangementer. Derfor er der god plads til at stolene kan stå med den nødvendige afstand.

Når du ankommer til biblioteket skal du huske at spritte hænder. Der er dispensere placeret strategisk lige ved indgangen og flere andre steder i biblioteksrummet. Sprit og ryk videre ind i biblioteket, hvor du finder din plads, så du ikke skaber kø-situationer.

Vi fylder stolene op fra første række, sådan at man ikke skal passere unødigt mange på vej til sin plads. På samme måde beder vi de bageste om at gå først ud efter arrangementerne, mens andre bliver siddende, så vi nemt og sikkert kan holde afstand.

Vi serverer ikke mad og drikke til arrangementer på biblioteket i øjeblikket.

Derudover gælder de generelle retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne om at undgå smittespredning. Det samarbejder vi alle om:

• Bliv hjemme, hvis du føler dig syg!
  • Sørg for god håndhygiejne: vask hænder og sprit af ofte.
  • Nys og host i ærmet, hvis du skal.
  • Hold afstand og bed andre om at tage hensyn.

Sådan hjælper du med at skabe en god og tryg oplevelse for alle deltagere. Vi glæder os til at se dig!

Hvis du alligevel ikke kan komme til et arrangement, som du har billet til, så husk at melde fra til os, så din plads kan gå til en anden interesseret.

På forhånd tak – vi ses på biblioteket