Højtlæsning i morgengry

18.06.20
Højtlæsning fra "Morderens abe"

’Højtlæsning i morgengry’ er en god gammel tradition i forbindelse med Nordisk Litteraturuge. Overalt i norden læses den samme historie højt: i børneinstitutioner og skoler – på biblioteker og i andre kulturinstitutioner. På svensk, norsk, islandsk, grønlandsk, færøsk og dansk opleves højtlæsning af den samme tekst på samme tid.

I år læses der uddrag højt af Jakob Wegelius ”Abens morder” for tilmeldte 5. og 6. klasses elever.

Bogen er en velskrevet og spændende krimi om den begavede gorilla Sally Jones. Uforskyldt dømmes Sally Jones’ menneskeven, Mester, for det mystiske mord på Alphonso Morro. Sally ved at Mester er uskyldig, og hendes mission for at bevise hans uskyld er det hæsblæsende eventyr, bogen tager os med på.
Den tavse og elskelige gorilla bringer os fra Lissabon til Egypten og over Indien ikke blot for at løse en mystisk mordgåde, men i særdeleshed for at redde sin ven.

Tid: mandag d. 9. november kl. 9
Sted: Albertslund Hovedbibliotek