Giv os en hånd, før vi åbner

12.05.20
Tjek dine reserveringer

Mandag den 18. maj åbner vi op for udlån og aflevering - endelig!

Vi arbejder på højtryk, så vi kan slå dørene op til biblioteket på en tryg og sikker måde. Og du kan være helt sikker på, at vi vil følge regeringens og sundhedsstyrelsens retningslinjer.

I første omgang vil det kun være muligt at aflevere og låne bøger og andre materialer i vores betjente åbningstid. Vi giver yderligere besked om hvordan og hvorledes senere på ugen. Vi er stadig i fuld gang med at finde ud af, hvordan vi gør det bedst muligt for dig at besøge biblioteket.

Mens du venter på, at vi åbner dørene, kan du hjælpe os ved at gå ind i biblioteksappen eller under din profil her på hjemmesiden, og slette de reservationer du ikke længere er interesseret i, for så sparer vi en masse tid på at finde bøgerne frem.

Tusind tak!