Eventyrlig efterårsferie i Albertslund

04.10.19
- også på biblioteket

I år bliver uge 42 ekstra festlig og eventyrlig, både i centret og på byens to biblioteker. Centerforening, Billedskole og Bibliotek har nemlig planlagt en efterårsferie i eventyrets tegn og for Biblioteket betyder det både Eventyrprinsesse, workshops a la 1001 nat, drabelige fortællinger og premiere på en spritny eventyr-app fuld af professionelle fortællere og deres fantastiske historier.

Der er gratis adgang til alle aktiviteter – ingen tilmelding

Bedre helt næste gang – En forestilling om mod for større børn
Mandag 14.10 kl. 13
En forestilling for de 9-12-årige fuld af blod, død, sværdkamp, sorte riddere og… hønsefodring? Thomas er en helt almindelig dreng – eller måske er han en stor helt? Han kan i hvert fald malke… Men hans liv ændrer sig, da der bliver brug for den hvide ridders søn.
Tag med Kasper Sørensen og Rasmus Lundgreen på et vildt underholdende eventyr, som du selv er med til at skabe. Sammen finder I ud af, hvad helte er gjort af.. og bliver en Bedre Helt Næste Gang.

Børnebibliotekaren læser eventyr
Tirsdag 15.10, onsdag 16.10 og torsdag 17.10 – alle dage kl. 11
Kom og hør nogle af alverdens gode eventyr i løbet af ferien. Der vil være kendte eventyr – både nye og gamle - samt et par af de sjove og omvendte. Tirsdag og torsdag læser vi højt på Hovedbiblioteket.
Onsdag læser vi højt i ’Det gamle posthus’, Bytorvet 4

Krea-workshop: Sandmaling
Onsdag 16.10.kl. 12-14 på Hovedbiblioteket
Prøv noget helt nyt! Prøv at tegne med sand! På tegnekort laves eventyrlige billeder med sand. Farvestrålende motiver, men farvetuscher og maling er erstattet af sand. OBS: Der er et begrænset antal pladser på workshoppen.

Krea-workshop: Marbling Art eller Maling på Vand
Onsdag 16.10 kl. 15.30-17.30 på Bibliotek og Medborgercenter Hedemarken
Marbling Art eller Maling på vand er en kunstform, der er mere end 1000 år gammel. Fantastiske marmoreringsbilleder opstår, når farve flyder på vand, som bagefter suges op i et underlag af papir eller stof.

Eventyrprinsessen fortæller for de yngste
Lørdag 19.10. kl. 11 og kl. 13.
Eventyrprinsessen starter med at fortælle et dramatisk eventyr for børn fra 3-10 år og bagefter får alle børn mulighed for at komme ’op på scenen’ og spille teater. Forestillingen er ’Guldlok og de 3 bjørne’ og der er selvfølgelig 3 små grødskåle, stole og ’senge’ i forskellige højder samt ører til de tre bjørne.
Vi spiller stykket lige så mange gange, som der er børn der vil prøve.

På gensyn til spænding og eventyr på Børnebiblioteket