eKurser.nu - bliv klogere på få minutter

28.09.20
eKurser.nu er en samling af korte videoer, som kan gøre dig klogere på mange ting!

Synes du, det er svært at finde rundt på Borger.dk?

Aner du ikke, hvordan du kan ses med familien online i Corona-tider?

Spekulerer du over, hvordan du får styr på dit barns brug af digitale medier?

Dette og meget, meget andet, kan eKurser.nu hjælpe dig med! Med små korte videoer får du kyndig vejledning i hvordan du bruger hverdags-IT - lige fra selvbetjeningsløsninger fra det offentlige, bibliotekernes egne nettjenester, brug af computer, tablets og smartphones, søgning på internettet samt de muligheder på internettet, som kan have almen interesse, sikkerhed på nettet og digital dannelse.

Der er altså indgang til kurser lige fra brug af sociale medier, nethandel og download af e-bøger fra biblioteket til hvordan man kan dyrke slægtsforskning på internettet. Det er let og ligetil.

Læs mere om eKurser.dk nu under netmedier - eller spring hovedkuls ud i det på ekurser.nu.

God fornøjelse!