Ekstra billetter til Søren Kragh-Jacobsen arrangement

12.11.20
Arrangementet er flyttet til Forbrændingen

Vores arrangement Superbenzin og kærlighed om og med Søren Kragh-Jacobsen den 18. november kl 19 har vist sig at være så populært, at vi har besluttet at flyttet det til Forbrændingen, som har bedre plads end os. Derfor er der nu kommet ekstra billetter til rådighed - og du kan nå det endnu.

Billetterne er gratis og bestilles her - ARRANGEMENTET ER NU UDSOLGT

Søren Kragh-Jacobsen er én af Danmarks store kulturpersonligheder, som har givet os både musik og film siden 70'erne. Her i efteråret 2020 er Søren Kragh-Jacobsen atter filmaktuel, og det er også nu at biografien om ham og hans karriere - Superbenzin & kærlighed - udkommer. Til arrangementet kan du opleve bogens forfatter, Espen Strunk i samtale med Søren Kragh-Jacobsen om et langt og begivenhedsrigt liv. God fornøjelse!