Efterårets arrangementsprogram er klar

Det nye arrangementsprogram ligger klar, lige til at snuppe med fra biblioteket og gå på opdagelse i

Bibliotekets nye arrangementsprogram byder på fællesskaber og vild natur - og selvfølgelig masser af litteratur og musik.

Programmet byder også på møder med både lokale – borgmester Steen Christiansen fortæller om de bøger, der har formet ham og hans politiske liv – og nationale stjerner som musikformidler Mathias Hammer, arkæolog Jeanette Varberg og forfatter Morten Pape.

Naturen fylder en del i efterårsprogrammet, og særligt den lidt vilde af slagsen. Med støtte fra Friluftsrådet kan biblioteket sammen med Natur & Ungdom Albertslund invitere på sanselige oplevelser af natur i tusmørket. Tag fx med på flagermusetur for både store og små lørdag den 27. august, hvor der afsluttes med bål og eventyr. Programmet byder også på foredrag om klima, bæredygtighed og naturbegreber.

Fællesskaber (og litteratur) er bibliotekets grundstof, og fra efteråret åbner biblioteket for fire nye læsekredse om tyrkisk litteratur, kvindelige klassikere og moderne filosofi og det ukontrollerbare. Der er også masser af fællesskab at hente for børn og familier med readathon og overnatning på biblioteket og fællesspisninger med litteraturanbefalinger.

Og meget, meget mere...

Se alle arrangementerne her på siden under 'Det sker' og book billetter ved hvert enkelt arrangement. Det trykte program kan hentes på biblioteket og byens andre kulturinstitutioner.

Du kan også læse arrangementsprogrammet som pdf her på siden.