Brug biblioteket

17.06.20
Besøg biblioteket

I er altid meget velkomne til at besøge Børnebiblioteket - både på Hovedbiblioteket og i Hedemarken - for at læse, lære og måske lege. Kombiner en cykel– eller gåtur med et hyggeligt biblioteksbesøg og lad børnene få frisk luft til hjernen. Kom hjem med nye bøger til at gå på opdagelse i, til nysgerrigheden og videbegæret, og brug bøgerne som en del af jeres arbejde med at styrke børnenes sprog.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at finde gode bøger, der passer jeres børnegruppe og er relevante i jeres hverdag—både til hyggestunder og når I fordyber jer i et emne.

Det er muligt at spise madpakker cafébordene i forhallen, og har I brug for at skifte en ble, er der adgang til skifteplads på et af toiletterne.