Biblioteket har lukket, men det digitale bibliotek er åbent

12.03.20
Opdateret den 23. marts 2020

Institutionen har lukket - hvad skal vi lave?
Skolen har lukket - hvad skal vi lave?
Skriver du opgaver uden bøger - få hjælp her

Det er surt, når bibliotekerne har lukket. Men det er lidt sjovere, hvis man har godt læsestof og gode film inden for rækkevidde.

Biblioteket har en lang række digitale tilbud. Her er en håndfuld:

E-bøger, lydbøger og podcasts

• På eReolens hjemmeside og i app'en kan du finde både e-bøger, lydbøger og podcasts.
  • På eReolen Go (hjemmeside og app) kan du finde børnebøger, både som lydbøger og ebøger.

Vi sætter antallet af ebøger op i en periode – fra 3 ebøger til 5 ebøger om måneden. På den måde får du lidt flere ebøger til rådighed, mens biblioteket har lukket.

Enkelte titler, ofte de nyeste, skal du måske reservere og vente lidt på.

E-bøger og lydbøger på engelsk

eReolen Global er bibliotekernes samlede engelsksprogede e-bøger, e-tegneserier og netlydbøger. Du finder både skønlitteratur og faglitteratur, og noget til både børn og voksne.

Du kan have to lån ad gangen og være skrevet op til to. Du kan returnere et lån, når det passer dig, og så tæller den ikke længere med i dine lån.

Film og serier på Filmstriben

På Filmstriben kan du se en række film og serier for både børn og voksne.

Du finder Oscar-vindere, prisbelønnede dokumentarfilm, danske klassikere og meget andet.

Du kan se fem film eller serie-afsnit om måneden.

Magasiner og blade hos RBdigital

Via RBdigital kan du hente flere end 400 forskellige internationale e-magasiner, du kan læse på din computer, mobil eller tablet

Du kan hente så mange magasiner, du har lyst til.

Få hjælp til at komme igang

Du kan også finde vejledninger til de enkelte digitale tilbud HER.

Er du ikke meldt ind på biblioteket? Ikke noget problem – det kan du også gøre hjemmefra, bare du har dit NemID.

God læselyst!

Tilpasset tekst oprindeligt skrevet af fai, HvidovreBibliotekerne.