Biblioteket-to-go

05.05.20
Bestil bøger med mere fra biblioteket

Selvom vi har åbnet igen for udlån og aflevering, kan du stadig bestille bogposer :-)

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld bestillingsfomularen herunder. Du skal være tilmeldt som låner på Albertslund Bibliotek for at kunne bestille bøger hos os. Hvis du ikke er tilmeldt som låner endnu, så kan du tilmelde dig her

Hvad kan jeg bestille?

Du kan bestille både fra vores fysiske samling og ting vi kan få hjem til dig fra andre biblioteker. Vær opmærksom på, at du også selv kan reservere fra vores base, samt fra andre biblioteker via Bibliotek.dk.
Du kan bestille bøger, film, musik, magasiner, spil mm.
Du kan bestille inden for en bestemt genre eller et fagområde.
Du kan bestille både til voksne og børn – husk at oplyse alder på barnet, så vi kan finde det frem, som passer til barnet. Du kan selvfølgelig også bestille bestemte titler.
I alle tilfælde vil vi opfylde bestillingen, hvis materialet er hjemme, og reserverer det til dig, hvis det ikke er. Du kan med fordel søge bøgerne frem i vores biblioteksbase inden, og sikre dig, at bøgerne er hjemme, inden du bestiller.
Der kan maks. bestilles 8 materialer ad gangen.

Du skal ved bestilling give dit samtykke til, at vi udlåner bøgerne på dine vegne. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet.

Hvor hurtigt får jeg bøgerne?

Vi tømmer postkassen hver dag for bestillinger. Derefter går der op til to hverdage, før bogposen er klar. Du vil få en mail fra os med et nummer, som du skal medbringe, når du henter bøgerne.
Bogposen skal afhentes indenfor 7 dage efter du har modtaget mailen.

Hvordan får jeg bøgerne?

Poserne kan afhentes ved henvendelse til vores personale i biblioteket, som så finder din pose frem til dig. Bøgerne er udlånt til dig ved afhentning.
Husk at holde afstand til personalet og andre borgere, når du henter dine bøger.

Hvordan afleverer jeg?

Du afleverer materialerne igen helt som du ville aflevere materialer, som du selv havde lånt på biblioteket.

Find bestillingsformularen her