BIBI - barselsklub på Albertslund Bibliotek

17.01.22
Et nyt mødested for forældre på barsel på Albertslund Bibliotek

Albertslund Bibliotek lancerer et nyt tilbud for de mindste borgere i Albertslund og deres forældre. I slutningen af januar åbner BIBI-barselsklub nemlig en formiddag om ugen, hvor vi gør det ekstra dejligt at komme med sin baby på biblioteket.

Biblioteket sætter madrasser, pegebøger, legesager og en kande kaffe frem. Og som forældre kan man altid få gode råd til sprogstimulering og forslag til gode bøger om barnets udvikling, en god krimi til dig eller en bog at læse for dit barn. Bøger er også skønne for de helt små børn.

BIBI-barselsklub er et fast ugentlig tilbud, hvor der desuden ca. en gang om måneden tilbydes noget ekstra i form af fx rytmik, spændende oplæg, højtlæsning mv. Følg med her på hjemmesiden og på vores facebookprofil.

BIBI er for alle og er helt gratis at være med til – det er et frirum for dig på barsel, som gerne vil møde andre forældre og babyer, og have en god stund på biblioteket. Du dukker bare op tirsdage mellem kl. 9.00-11.00.

Hvornår: Hver tirsdag fra d. 1. februar kl. 09-11 (lukket i skoleferierne)
Hvor: Albertslund Bibliotek, i børnebiblioteket
Hvem: For forældre på barsel – bedsteforældre er selvfølgelig også velkomne.

Vi ses på biblioteket!