Bestil & hent: Udlevering af reserveringer

18.01.21
Tre gange ugentlig kan du nu hente opfyldte reserveringer i lukkeperioden.

Du kan hente dine opfyldte reserveringer i følgende tidsrum:

Tirsdage kl. 10-14, onsdage kl. 14-18 og torsdage kl. 12-16.

Sådan gør du:
Bestil hjemmefra via hjemmesiden eller biblioteksapp'en.
Afvent at du får besked med et reserveringsnummer (se bort fra sidste frist for at afhente).
Hent dine materialer ved Albertslund Biblioteks bagindgang i ovenstående tidsrum. (Gå til højre ved Musikteatret og følg bygningen til rundt om hjørnet, hvor der ligger en p-plads. Vores bagindgang har en stor gitterport, hvor vi tager imod jer).

Husk sygesikringsbeviset, så vi kan låne materialerne ud til dig.

Du skal være iført mundbind eller visir, inden du henvender dig. Hvis der er kø, er det vigtigt, at du overholder vores skiltning og holder 2 meters afstand til de andre borgere.
Oplys dit afhentningsnummer til medarbejderen ved porten.
Afvent at medarbejderen henter dine materialer til dig. Vi sørger for at låne dem ud til dig.
Tag dine bøger og film med hjem og nyd dem i din egen lune stue

Vær opmærksom på følgende:
Hvis du har reserveringer liggende, som du ikke længere har brug for, må du meget gerne afbestille, så andre lånere kan få glæde af bogen..

TIP: Hvis du gerne vil have læsestof hurtigst muligt, så sørg for at reservere materialer, som er hjemme på hylden (det fremgår af vores hjemmeside, om et materiale er hjemme eller udlånt). Vær også opmærksom på at det først er når du får dit afhentningsnummer, at du kan afhente.

Se også vores FAQ med ofte stillede spørgsmål:

Læs mere om vores særlige ordning til studerende her