Besøg biblioteket

21.09.20
Retningslinjer og hensyn

Smittetrykket er højt i Albertslund og omegn, men Albertslund Bibliotek har åbent, og sådan skulle det gerne blive ved med at være. Biblioteket og vores brugere hjælpes ad med at gøre besøget på biblioteket sikkert og trygt.

Vi tager alle forholdsregler ved vores arrangementer – læs mere om det her.

Vi kan desværre ikke stå sammen med dig og hjælpe ved computerne eller ved kopimaskinen. Men vi hjælper gerne med rådgivning på afstand.

Vores legetøj er pakket væk – men børn og forældre er velkomne til at sætte sig ned og læse en bog sammen. Det er også muligt at tegne – bed børnebibliotekaren om tegnepapir og blyanter (vi spritter blyanterne af efter brug).

Vi beder jer om at holde afstand til os og hinanden. Stå bag plexipladen, når du henvender dig til bibliotekarer og Borgerservice-personale.

Sprit af når du kommer og når du går – og gerne indimellem. Biblioteket har sat sprit op ved indgangen og rundt omkring i biblioteksrummet, bl.a. ved computerne, hvor vi opfordrer dig til at spritte tastaturet af før og efter brug.

Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj.

Host og nys i ærmet, hvis du skal.

Vi ses på biblioteket