Avisen Live - Se programmet her

25.04.19
Nu ligger det fulde program klar til Avisen Live, som finder sted lørdag den 27. april kl 12-23.

Fra Avisen Lives hjemmeside:

Forestil dig en forstørret dagligstue. Du slår fødderne op på bordet eller slænger dig i sofaen med en kop kaffe, en vermouth og åbner avisen. Du går på opdagelse i de forskellige sektioner, hvor du får alt fra aktuelle verdensnyheder, litteratur, kultur, debat, sport, dødsannoncer og krydsord. Vi giver avisen liv og fortolker de forskellige sektioner live i form af oplæsninger, performances, debatter og musik. Der er med andre ord ikke blot lagt op til passivt kulturforbrug, men også mulighed for engageret, spørgelysten og deltagende debat. Slå dig ned i den store fælles dagligstue med varm kaffe, kolde øl og lørdagshygge.

De inviterede “skribenter” til “dagens avis” leverer alle originalt indhold og tropper ikke blot op med den oplæsning eller det foredrag, som de plejer at give. Derfor vil dagen udelukkende bestå af unikke bidrag. Vær beredt på at møde fremtrædende kulturpersonligheder, filosoffer og forfattere, der over en hel lørdag bryder avisens forskellige sektioner igennem litteraturens prisme.

Scenen sættes på spillestedet Forbrændingen og diverse foodtrucks langer kulinariske kælerier over disken. Den ihærdige redaktion har base på Albertslund bibliotek.

Vel mødt!
Redaktionen

Se hele det udfoldede program her