Albertslund Spilakademi

18.09.21
Opstart lørdag den 25. september

Albertslund Spilakademi byder (igen) både garvede spillere og nybegyndere i alle aldre velkomne! Vi har ligget stille og ulmet under Corona, men nu har vi sprittet brikkerne og støvet spillebrættene af og er klar til at spille igen!

Vi starter op lørdag den 25. september kl 13-16 på Albertslund Bibliotek. Planen er, at vi spiller den sidste lørdag i hver måned (dog ikke i december), samt den 2. torsdag med start fra den 11/11.

Der vil være brætspilsentusiaster tilstede til at sætte dig og evt dine medbragte venner og familie i gang med et spil, hvis I er nybegyndere, eller til at introducere dig for spil, som du måske ikke kendte i forvejen.

Vi spiller spil fra bibliotekets voksende brætspilssamling, samt fra Spilakademiets egen samling. Bibliotekets spil kan du låne med hjem bagefter. Du kan også tage spil med hjemmefra, som du gerne vil spille med andre.

Vi hygger altid med kaffe og te og noget lækkert til. Vi glæder os til at spille med dig!

Gratis adgang – ingen tilmelding