Albertslund Biblioteks julekrea to-go-poser og fælles juleudstilling

17.11.21
Albertslund Bibliotek udleverer krea-poser til hjemme julehygge til børn og barnlige sjæle.

Obs! Der er pt. ikke flere krea-poser tilbage

Kom forbi og hent en krea-pose på biblioteket, så du kan lave din egen julefigur derhjemme. Poserne udleveres fra mandag den 22. november og så længe lager haves. Du finder din DIY kreapose i børnebiblioteket. Med indholdet i posen, kan du lave din egen filtnisse eller rensdyr – du skal bare selv have lim, en toiletrulle og en saks. Når du har lavet din figur derhjemme, så kom op på børnebiblioteket med den – husk at skrive navn og telefonnummer inden i. Så laver vi en fin og sjov fælles udstilling med alle børnenes figurer.

Alle der kommer op med en figur senest d. 18. december, deltager automatisk i vores jule-konkurrence, hvor vi trækker lod om spændende præmier. Vinderen får direkte besked.

Fra den 21.-23. december og igen mellem jul og nytår kan du hente din julefigur igen, og pynte op derhjemme med den.