Vinterferiefilm på Filmstriben

19.02.21
Vinterferietid er filmtid - find filmene til hele familien på Filmstriben

Antboy

Der findes mange gode film på Filmstriben - for både store og små, voksne og børn, spillefilm, animerede film, dokumentarfilm og meget mere. Her har vi håndplukket en række film, som familien kan ses sammen - for der er både noget i dem for de voksne og børnene. Hvert indmeldte familiemedlem kan pt låne 10 film om måneden på Filmstriben - så der skulle være til hele vinterferien :-)

I kan også reservere og afhente de film, som vi har hjemme på biblioteket - læs mere om det her

Kenneth Bøgh Andersens nyeste og allersidste Antboy-bog er lige kommet på gaden og får forrygende anmeldelser!

12-årige Pelle Nøhrmann bor i Middelby og ville ønske, at han var en anden. Han er nemlig så undselig, at ingen lægger mærke til ham. Men da Pelle bliver bidt af en genmanipuleret myre, får han superkræfter og banker forbrydere på stribe. Han bliver superhelten Antboy!

Alle tre Antboy-film kan findes på Filmstriben - og de er alle tre helt oplagte at se sammen i familien. Antboy kan ses af alle fra 8 år og op

Terabithia - et hemmeligt rige

Er I til eventyrlige film, som gerne må være lidt sørgelige, så er Terabithis - et hemmeligt rige helt oplagt!

10-årige Jess bliver mobbet i skolen, men så kommer der en ny pige i klassen. Leslie er heller ikke som de andre børn, og snart leger Jess og Leslie sammen i skoven, hvor de skaber et spændende eventyrland, som de kalder Terabithia. Terabithia kan man kun komme til, hvis man krydser en brusende å, og man skal være ikke så lidt modig for at overleve der. Der er både smukke, fantastiske væsener og grumme, uhyggelige trolde!

Filmen kan ses fra 9 år og opefter

Æblet og ormen

Æblet og ormen er en sjov animationsfilm for hele familien. 

Æblet Torben drømmer kun om at blive kåret som det smukkeste æble. Men en dag flytter ormen, Sylvia, ind i ham - og det går jo ikke! Vi følger den forrygende rejse efter en æbledoktor, der kan hjælpe Torben af med hans plageånd - og de lærer et og andet undervejs!

Æblet og ormen kan ses fra 9 år og opefter

Brendan og hemmelighedernes bog

Brendan og hemmelighedernes bog er en virkelig smuk og poetisk film, som foregår i det keltiske Irland, som trues af de grumme vikinger.

Drengen Brendan bor på et kloster, men den kloge Aidan ankommer til klosteret med en magisk bog, sender han unge Brendan uden for de beskyttende mure, hvor han oplever en magisk verden og forstår bogens virkelige betydning.

Filmen kan ses fra 9 år

Rita og Krokodille - snevejr

Er der små børn i huset, så er de fine Rita og Krokodille-film helt oplagte. I Rita og Krokodille - snevejr har det sneet, og Rita vil ud og lege i det. Hun vil kælke fra den højeste bakke - men tør Krokodille mon det? Og tør Rita, når det kommer til stykket? 

Der findes 5 små Rita og Krokodille film på Filmstriben, og de kan ses fra 3 år og opefter