Til dig, der elsker Lucinda Riley

28.10.22
- og har læseblues, fordi du har læst alt af Lucinda Riley og mangler noget som minder om.

”De syv søstre” er en dejlig, lang serie af Lucinda Riley og nu står det sidste og afsluttende bind står på hylden.

Historien i serien om de syv søstre har både en gennemgribende fortælling om sammenhold, stærke kvinder og diversitet og en historie i hver bog, som følger den enkelte søster og hendes personlige udvikling historie.

Lucinda Riley mestrer at skabe en fortælling som foregår i nutiden, men trækker tråde til fortiden. Disse tråde har betydning for den søster bogen handler om og giver udvikling og muligheder for et valg for fremtiden.

Desuden har Lucinda Riley skrevet flere enkeltstående romaner, hvor fortiden altid spiller en rolle for nutiden. Som læser ønsker man at forstå og opklare den historie som ligger til grund, så man igen kan få sin nattesøvn tilbage.

Bøgerne herunder har alle en eller flere af de elementer som Lucinda Riley bruger: nemlig historisk baggrund, kærligheden og stærke kvinder.

Og hvis du nu slet ikke kan få nok af Lucinda Riley, så kom forbi når vi hylder hende torsdag den 10. november, sammen med storfan Johanne Pasgaard, og de to forlagschefer Elisabeth Strandgaard og Sarah von Essen. Det er gratis med tilmelding. Læs mere om arrangementet om Lucinda Riley her

Artiklen er oprindelig skrevet af Johanne Pasgaard

Materialer