Otte prinsesser og et magisk spejl

25.09.20
Børnebibliotekaren anbefaler

"Otte prinsesser og et magisk spejl" af Natasha Farrant er 9 eventyrlige historier om 8 prinsesser og en troldkvinde med et magisk spejl.

Troldkvinden er blevet bedt om at være gudmor til en lille ny prinsesse, men hvad har en prinsesse egentlig brug for? Og hvad skal hun kunne? Hvad er en rigtig prinsesse egentlig? Troldkvinden sender sit magisk spejl ud i verden for at finde svaret. Spejlet kommer hele verden rundt, og møder mange prinsesser, som er meget forskellige, men også har meget til fælles. De er allesammen seje til noget, og selvom de ikke allesammen er lige artige, så er de allesammen helt rigtige prinsesser. Min yndlingsprinsesse er nok hende, der sejler ud i sin egen båd, fordi der ikke er noget bedre end vind i håret og skumsprøjt i ansigtet. Men der er også hende, der bliver ven med en krokodille, og hende, der gør andre så tilpas at hun mister sig selv (indtil hun finder sig selv igen), og prinsesserne, der må leve i eksil, fordi der er krig i deres land, og den helt moderne prinsesse, som redder en byhave fra at blive til en parkeringsplads. Åh, de er alle 8 gode historier!

Bogen er skøn at læse højt for børn fra 6 år - måske især de børn, som er glade for prinsesser og andre seje piger.

Læs flere anbefalinger her