Skovens hemmelighed
Skovens hemmelighed

Nyt fra børnebloggen

Af Anonym (ikke efterprøvet)
19.05.15
Skovens hemmelighed

Sebastian står overfor at skulle holde sommerferie i Jylland, uden sin mor, langt væk fra sine venner og langt væk fra en fed ferie til Egypten, hvor populære Alberte fra klassen skal hen. Han er tvunget til at være sammen med hans faster Lycia, han aldrig har mødt - i HELE 5 uger!

Hurtigt går det op for Sebastian – da han møder faster Lycia, at dette ikke kommer til at blive en helt almindelig ferie.. eller kedelig for den sags skyld!

Lycia er en ældre dame, der bor alene i et stort eventyrs hus, kører i en Mercedes 600 fra 1965, har rejst verdenen tyndt og har oplevet det ene eventyr efter det andet. Sebastian falder hurtigt til hos faster Lycia, hvor der er hygge og tryghed.

Han møder den dejlige og mega-seje Ronja Røverdatter-pige, Nadia. Nadia er ikke som de piger, Sebastian kender hjemme fra København. Hun er vild, kan skyder med slangebøsse og rammer plet, fanger fisk og kan tilmed rense dem med en dolk. Nadia kender skoven som sin egen bukselomme. Hun åbner en ny verden udenfor storbyen op for Sebastian. En spændende verden fuld af nye muligheder og seje udfordringer i skoven.

En dag gør Sebastian og Nadia et grusomt fund – blod, kød og død! Skrækken overtager den lille by, og Nadia og Sebastian er nu fraholdt fra at færdes i skoven. Nadia og Sebastian trodser de voksnes beslutning – og en nat, da de egentlig skulle ligge i deres senge, går de ud i skoven for at finde svar på hvem eller… HVAD der er skyld i de blodige pletter og folks forsvinden. Men de skulle nok have tænkt sig om før de gik ud i mørket….

 

Denne er Jon Rex Laugens første bog, og Oj! Hvor jeg glæder mig til at læse mere fra hans hånd. Skovens Hemmelighed er en virkelig superspændende eventyrs-gyser. Bestil den her! Du vil ikke fortryde det… Eller vil du… J