maleficent
maleficent

Nyt fra børnebloggen

17.02.15
Maleficent - den anden side af eventyret!

Vi har sikkert alle sammen set Disney's Tornerose som børn - det er der, hvor den onde, onde heks giver Tornerose en forbandelse i dåbsgave, som betyder at hun (Tornerose) skal DØ på sin 16 års fødselsdag. De rare små feer laver det om, så Tornerose kun skal falde i søvn, men kan vækkes af et kærlighedskys (meget romantisk og eventyragtigt). Da dagen kommer, falder Tornerose i søvn, men hun har heldigvis nået at forelske sig i en prins, som kommer og kysser på hende efter han har slået den onde heks ihjel.

Men der er en anden side til sagen... Hvorfor er heksen så ond, at hun vil forbande et uskyldigt lille barn? Det får man svaret på i filmen Maleficent. For den onde heks er jo ikke i virkeligheden ond, men bare misforstået og samspilsramt. Og de søde fedamer er måske ikke helt så kompetente babysittere, som i den originale film.

Angeline Jolie er skræmmende, smuk og fantastisk som Maleficent. Hendes forhold til Aurora (Tornerose) er virkelig smukt - selvom det starter voldsomt. Det er en rigtig god film for alle, der kan lide eventyrfilm. Jeg bliver nok nødt til at eje den - men den kan også lånes på biblioteket.