Miras jul

04.12.20
Børnebibliotekaren anbefaler julekalenderbøger

Børnebibliotekar Lene knuselsker Mirabøgerne, og derfor kan du forvente en begejtret og varm anbefaling af Sabine Lemires og Rasmus Bregnhøis ”Miras jul”, som kommer her:

Mira elsker jul, og glæder sig til alt det december byder på af hygge, krea-projekter, knas og hemmeligheder! Desværre bliver december noget af en mavepine med en ondskabsfuld nisseven, valget mellem jul hos mor eller far – og måske endda med hjemmelavede julegaver!

Hele bogen igennem var jeg, ligesom Mira, fuldstændig optaget og forundret over hvem der kunne være SÅ led som hendes nisseven er. Det, der skulle have været en hyggelig nisseleg i klassen, bliver en daglig pine og bekymring for Mira. Pissenissen lægger virkelig en trist stemning over julen.

Heldigvis er julekalenderbogen også fuld af varme og venskaber og de gode julehemmeligheder. Altså er ”Miras jul” som de andre bøger i serien; hverdagsnær, tankevækkende, rar og så bragte den mange gang smil og latter frem hos mig.

Så kære alle Mira-fans, glæd jer! Det er igen tid til at krølle tæer over Miras pinlige og juleoverbegejstrerede mor, få et grin over Brors skøre kommentar - alt sammen krydret med lidt kærlighed og krea-projekter.

Bogen har 24 kapitler, og er som de andre Mira bøger en skøn blanding af tekst, tegneserier og ind imellem også en krea-ideer eller kageopskrift.

'Miras jul' er for børn fra 9 år, og bestemt også voksne!

Glædelig jul!