Foto af tablet visende Filmstriben

Light of my life

10.04.21
Filmanbefaling

Vores web- og børnebibliotekar Louise har set film - hun skriver:

Ikke så langt ude i fremtiden vandrer en far og hans 11 årige datter igennem en skov. Ret hurtigt finder man ud af, at de ikke bare er på udflugt - de er på flugt. En virus har udryddet halvdelen af verdens befolkning, og for at beskytte sin datter prøver faderen så vidt muligt at undgå andre mennesker.

Det er både en virkelig fint fortælling om forholdet mellem et barn og hendes far, om hvordan man overlever med både krop og sjæl i en verden, der er i stykker. Casey Affleck har både skrevet manuskript, instrueret og spiller hovedrollen i filmen - og han er knalddygtig! Han er sympatisk og troværdig i rollen som faderen. Anna Pniowsky er fabelagtig som pigen Rag. Hendes samspil med Casey Affleck er så fint. Hun er en skuespiller, som vi skal holde øje med, for hun bliver helt sikkert til noget!

Jeg kan varmt anbefale 'Light of my life', som findes både på Filmstriben og i bibliotekets samling.

God fornøjelse!