Læs dig ud i verden

Af Anonym (ikke efterprøvet)
07.01.22
Udlængsel? Læs en bog fra fjerne himmelstrøg - Her er en håndfuld, bibliotekspersonalet er vilde med at rejse i…

Mikael Bergstrand: Delhis smukkeste hænder

Kom med til det farverige og menneskemyldrende Indien i denne veloplagte og muntre roman om en mand i midtvejskrise, der pludselig befinder sig i en skønhedssalon i Delhi – og heldigvis for det, da!

Célia Houdart: Villa E.1027

Hvis du er til stille, refleksive romaner eller bare er glad for design, arkitektur, havbriser, snørklede solbeskinnede stier eller venskaber på tværs af alder, så læs denne smukke lille bog om interiørdesigneren Greco og hendes fascination af et modernistisk nabohus og kvinden bag det.

Troels Kløvedal: Bidevind og blåhvaler

Vil du ud til store horisonter og hvide, varme bountystrande – men også have lidt dybde? Kom med på verdensfareren Troels Kløvedals skib, når turen går til fjerne, eksotiske himmelstrøg. En hjertevarm og livsklog rejseskildring om mødet med mennesker og natur på Kokosøen og langs den mexicanske stillehavskyst.

Lucy Diamond: Caféen i Cornwell

Drømmer du om at side på en lille, hyggelig café ved den sydengelske kyst og betragte det rolige landsbyliv mens du drikker en god kop the? Så kom med til Caféen i Cornwell, en ny og populær feel-good roman, hvor den 32-årige Evie, familiens sorte men velmenende får, arver sin mosters lille café.

Kapka Kassabova: Den sidste grænse

Er du til store skove fyldt med folketro og europæisk historie? Går dine rejser helst langt væk fra turistdestinationerne? Og skal en bog helst være virkelig godt skrevet for at fange dig? Kom med Kapka Kassabova på en menneskekærlig og oplysende rejse ind i genstridig folketro, charmerende traditioner og rystende vidnesbyrd i den store, skovbeklædte grænsezone mellem Bulgarien, Tyrkiet og Grækenland.

Anbefalet af litteraturformidler Lea Fløe Christensen

Materialer