allegiant banner
allegiant banner

Divergent, Insurgent og Allegiant

05.04.16
Dystopisk ungdomsfilm

Har du set at Allegiant går i biograferne? Allegiant er 3. del af Divergent-serien, men selvom det er den sidste bog i triologien, er det ikke den sidste film. Ligesom med Hunger Games er sidste bog nemlig delt i to: Allegiant, som går lige nu, og Ascendant, som kommer til næste år. Hvis du har det ligesom mig, så bliver man nødt til lige at se de forgående film, før man går i biografen og ser den næste (og til næste år kan vi så gøre det hele én gang til :-) ).

I Divergent og Insurgent kæmper Tris og Four mod deres samfunds elite, som vil udslette dem fordi de er anderledes. I Allegiant afsløres en hemmelighed, som selv de klogeste hovedet i samfundet ikke havde regnet ud (nej, jeg vil ikke fortælle hvad det er, det må du selv se eller læse dig til ;-) ).

Selvom filmene har fået en del kritik, så synes jeg, at de er vældig underholdende! Og jeg kan vældig godt lide Shailene Woodley som Tris.

Du kan selvfølgelig både låne bøgerne og filmene på biblioteket. Vi har også første bind på engelsk, hvis du har lyst til at træne sprog og få fornøjelsen af den originale tekst.

Materialer