Årets bedste bøger i følge Niels

02.12.21
Personalet på Albertslund Bibliotek anmelder de bedste bøger de har læst i 2021

Vores udviklingskonsulent Niels læser meget og anbefaler gerne. Her fortæller han om de tre bedste bøger han læste i 2021:

"Bill Bryson: Kroppen

Bills evne til at formidle er fuldstændig vild og lærerig. Og så er emnet jo bare helt utroligt nærværende. Vi har alle en krop, men hvor meget ved vi egentlig om den? – alle de ting, der sker helt automatisk i den og hvordan vi egentlig endte med lige den krop, vi hver især går rundt med. Det er et ganske overvældende at dykke ned i kroppens kompleksitet, men når det er Bill, der tager en i hånden, så er det både sjovt, underholdende og som at læse en thriller, hvor man bare vil læse den næste side!

Solvej Balle: Om udregning af rumfang, bind 3 

Jeg er nu nået til 3. bind i Balles 7-binds værk (venter utålmodigt på, at hun får skrevet de næste 4!!) og niveauet fortsætter bare med at være tårnhøjt. Det første bind trak virkelig gulvtæppet væk under mig; og det forstætter bare – samtidig med at fortællingen vokser og knopskyder. En (eller flere jo) af de bedste bøger jeg har læst de sidste 10 år.

Viggo Bjerring: Verdenshjertet

Dette er en debutroman af en forfatter, jeg faktisk ikke kendte. Men noget af en debut – øko scifi hører den vist hjemme i; tidssvarende, spændende, mystisk og bare godt skrevet." 

I december måned vil flere af vores kolleger pege deres bedste læseoplevelser ud - find dem under Inspiration

 

Materialer