5 gode digitale tidsskrifter

07.08.20
Læs om alt muligt mellem himmel og jord - og du kan blive liggende i hængekøjen.

Via RB digital har du gratis adgang til et stort antal engelsksprogede digitale tidsskrifter, samt et par danske, og du låne dem med dit bibliotekslogin, og når du har oprettet dig som bruger på RB digital. Gå til RB digital

National Geographic

National Geographic blev grundlagt helt tilbage i 1888 af National Geographic Society af en gruppe videnskabsmænd, som gerne vil formidle geografi til et bredere publikum. Bladet er særligt kendt for sine fantastiske billeder, og helt siden 1910 var store fotos af god kvalitet bladets varemærke. National Geographic forholder sig til klima, naturkatastrofer, truede dyr og aktuelle politiske emner.

Rolling Stones

Det ikoniske musikmagasin Rolling Stones har i mere end 50 år været toneangivende, særligt inden for rockmusikken. Fokus er på musik og musikkultur, og Rolling Stone er stadig et af verdens mest læste musikmagasiner. Det er lykkedes dem at følge med tiden og de mange skiftende trends og stadig levere en interessant vinkel på tidens musik og kulturliv.

The New Yorker

Det amerikanske tidsskrift The New Yorker er bl.a. kendt for sin gode journalistik, satiriske tegninger og ikke mindst flotte forsider. Tidsskriftet blev oprindeligt skrevet til den intellektuelle New Yorker og havde fokus på kulturlivet i byen. Nu dækker det dog langt bredere og berører også international politik og alverdens aktuelle emner.

CrossStitcher

Korssting er blevet in igen, og der er masser af inspiration at hente på RBDigital. CrossStitcher har utroligt mange mønstre, man kan følge eller lade sig inspirere af. Hvis du ikke ved, hvad du vil brodere, så kan du helt sikkert finde inspiration – til alt fra kort, puder, pynt til en lampeskærm.
Tilsvarende magasiner om korssting på RBDigital er Cross Stitch Crazy, Cross Stitch Gol og The World of Cross Stitching.

Alt om haven

Alt om haven er magasinet for alle haveejere, der elsker udeliv, at få jord under neglene og lære nye tips og tricks til at få mest ud af sin have. I Alt om haven får du forslag til beplantning af alt fra bedet og køkkenhaven til den solfyldte terrasse og drivhuset. Du får fyldige planteportrætter samt inspirerende havereportager fra dejlige haver fra nær og fjern, og så guider vi dig til årstidens nye planter og giver dig nyttige anvisninger til alt det, der er aktuelt i haven lige nu.