Netmedier til studerende

Find informationerne til din opgave på nettet

Biblioteket kan give dig adgang til en lang række netmedier, som kan hjælpe dig, når du skriver opgave. Du skal bo i Albertslund Kommune og være meldt ind som låner, for at få adgang til alle netmedierne gennem Albertslund Bibliotek.

Se under Netmedier for at få den fulde liste over databaser med mere, som du kan få adgang til.

Herunder har vi valgt nogle enkelte baser ud, som du kan få glæde af, når du studerer:

Faktalink

Faktalink er en samling af elektroniske artikler om aktuelle og samfundsrelevante emner som har bred interesse. Her finder du artikler om alt fra sport, kultur, historie, politik, IT, trends og medier og meget mere. Samlingen opdateres og øges løbende. Du kan finde flere tusinde links og henvisninger.

Infomedia

Infomedia er Danmarks største artikeldatabase med fuldtekst adgang til danske artikler fra landsdækkende dagblade og aviser.

MasterFILE Premier (Ebsco)

MasterFile Premier er en engelsk artikeldatabase, der indeholder tekster fra akademiske tidsskrifter, magasiner, opslagsværker og landerapporter samt biografier og primærkilder.

Videnskabelige artikler

”Videnskabeligeartikler” er en tjeneste på bibliotek.dk, der giver alle biblioteksbrugere adgang til flere hundrede millioner videnskabelige artikler. Adgangen omfatter tidsskrifter, som tidligere alene har været forbeholdt universitetsstuderende og forskningsansatte.