Leonard Cohen: Det knuste halleluja

27.02.20
Rockens poetiske stemmer.

Inden sin død nåede Cohen at sætte et værdigt poetisk punktum med trilogien ’Old Ideas’ (2012), ’Popular Problems’ (2014) og ’You Want It Darker’ (2016). I 2018 udkom desuden den posthume digtsamling ’The Flame’.

Espen Strunk, som er cand.mag. i litteraturhistorie, giver en introduktion til det monumentale sangværk og manden bag.

Der er altid al mulig anledning til en snak om Cohen: Vi skal høre om mennesket og musikeren Cohen, og ikke mindst samle op på nogle af de store, eksistentielle temaer, der løber gennem hans plader og digtsamlinger fra de sidste 60 år.

Vi skal naturligvis høre såvel kanoniserede som mindre kendte optagelser med manden, der ofte blot kaldes "mesteren" blandt loyale lyttere.

Og vi kommer også omkring de visdomsord, som Cohen havde i ærmet, da Strunk fik lejlighed til at interviewe mesteren et par år før hans død.

Gratis adgang med tilmelding - Udsolgt, men ventelisten er åben