Bruce Springsteen: Strejftog på E Street

26.11.20
Rockens poetiske stemmer.

Han hylder håbet, fællesskabet og den amerikanske drøm – men med en konstant bevidsthed om dens barske bagside og et særligt blik for de knap så privilegerede i Guds Eget Land. Og så kan han samle titusinder på tværs af generationer, når han er i byen for at give en af sine legendariske koncerter med The E Street Band. Få – eller ingen – har som 71-årige Bruce Springsteen formået at forene folkelig appel med poetisk pondus. I 2016 udgav ”The Boss” sin kritikerroste selvbiografi – og i dagens musikalske foredrag fortæller forfatter og musikjournalist Espen Strunk om livet, karrieren og ikke mindst de sange, som har gjort Springsteen til en af rockmusikkens absolutte sværvægtere. Vi skal naturligvis også se og høre udvalgte arkivoptagelser med manden – og mon ikke der også bliver tid til et par ord om Strunks møde med Springsteen i London omkring udgivelsen af selvbiografien?

Gratis adgang med tilmelding