Om dette arrangement

Tid
13:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Litteratur

Hvad skal du gøre, hvis du møder en drage?

24.09.22
I anledning af hobitten Bilbo Sækkers fødselsdag inviteres børn og deres voksne til fødselsdagsfortælling om den verdenskendte hobbit og hans kamp mod dragen Smaug

Ved du, hvad du skal gøre, hvis du møder en drage? Det kan være godt at vide. Bare for en sikkerheds skyld. Og hvem bedre at lære det fra, end fra en, der selv har mødt en drage – og som slap godt fra mødet.  

I bogen Hobbitten får hobbitten Bilbo en dag besøg af troldmanden Gandalf. Med sig har Gandalf 13 lidt uregerlige dværge, og sammen med dem drager Bilbo ud på en farefuld færd for at befri dværgenes hjem fra dragen Smaug.  

For at overleve den farlige rejse må Bilbo både være snedig, god til at skjule sig og god til at bruge sin fantasi. Og så må han vise, at selvom man ikke er ret stor, kan man godt opnå store ting. 

Kom og hør historiker og hobbit-specialist Anders Lundt-Hansen fortælle om Tolkiens udødelige fortælling om Hobbitten. Fortællingen er både for store og små – men især for familier med børn mellem 6-11. Og så er alle drage-entusiaster, Tolkien-elskere og hobbit-venner selvfølgelig også velkomne.  

Gratis med tilmelding