Badesøen festival

Køb billet(ter)

Avisen Live Særudgave på Badesøen Festival

07.08.21
Badesøen Festival kører igen og biblioteket er naturligvis med!

Oplev Albertslunds egen litteraturfestival i en særudgave på Badesøen Festival.

Avisen Live er opdelt i forskellige sektioner, præcis ligesom en god, gammeldags papiravis, som her fortolkes live af aktuelle forfattere og andet godtfolk fra litteraturens udvidede felt. Forestil dig en forstørret dagligstue med bløde møbler og højt til loftet. Du smækker benene op eller slænger dig i sofaen med en kop kaffe eller en kold øl og går på nysgerrig opdagelse i en poetisk, sjov og klog avis. På Badesøen Festival kan du med Avisen Live Særudgave tage en pause og slå dig ned i de bløde sæder med avisens sportssektion, tv-guide, sex & samliv eller måske et lille krydsord?

Oplev følgende sektioner til Avisen Lives Særudgave på Badesøen Festival:

Sex & Samliv

Mette Moestrup. Foto af Ivan Boll

I Sex & Samliv-sektionen dykker vi ned i den antikke kærlighedsdigter Sapfos erotiske forfatterskab sammen med digter Mette Moestrup og kunster og koreograf Jules Fischer. De har sammen arbejdet med Sapfos digtning i forbindelse med en kommende forestilling på Glyptoteket. Til Avisen Lives Særudgave vil de i fællesskab give os indblik i Sapfos forunderlige erotik og deres arbejde med den.

Sporten
TS Høeg og Sternberg: Bat, beat og bord med ord

De to udøvende poeter og sportsmænd, T.S. Høeg og Jesper Sternberg, mødes over bordtennisbordet, hvor de både vil kæmpe på ord og bolde. Ping! Pong! Hvem har serven? Hvem smasher, så den anden ikke kan nå at fange dem? Hvem kysser lige akkurat nettet? Bliv klogere på hvordan to digtere (helt konkret) spiller på ord og bolde så det batter. Bordtennisbordet er den eneste faste bestanddel, når de to digtere mødes.

Kryds & tværs

Et krydsord er uundværligt i en avis, og ikke mindst i Avisen Live hvor det har sin helt egen faste rubrik. Sæt din hukommelse, dine problemløsningsevner, dit ubevidste og din intuition i sving, når dagens vært Lars-Emil Foder afholder live-krydsord. Der er selvfølgelig ægte bogpræmier at vinde!

Når Lars-Emil Foder ikke er Avisen Lives vidunderlige vært, er han musiker, højskolelærer, forfatter, digter og medstifter af Mikrofest, en online boghandel for mikroforlag. Hans egen seneste udgivelse er Fabelagtigheder (2018).

TV-guiden

Så er det på med de gule gummistøvler! Vi blænder nemlig op for en sektion om ingen ringere end tv-legenden Kim Schumacher. Han revolutionerede dansk musikjournalistik og stod bag populære underholdningsprogrammer såsom 1999, Harakiri og Labyrint. Musikjournalisterne Ralf Christensen og Simon Lund Andersen har begået en bog om legenden og vil i billeder og lyd føre os gennem hans karrieres labyrintiske populærkulturelle kringelkroge.

Læs mere om Badesøen Festival her: Badesøen