Avisen Live grafik 2021

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Musikteatret Foyer
Arrangører
Target
For alle
Litteratur

AVISEN LIVE 2021 Søndagstillægget

05.09.21
Få en smagsprøve på litteraturfestivalen Avisen Live

Avisen Live er Albertslunds helt egen og helt unikke litteraturfestival. Søndag den 5. september kan du få en smagsprøve på festivalen, når Avisen Live Søndagstillægget serverer et lækkert søndagstillæg i Musikteatrets foyer. 

Avisen Live er en festival inddelt i sektioner, ligesom en god gammeldags papiravis. Hver sektion fortolkes af forfattere og performere, dugfriske debutanter såvel som vise elefanter. Hvordan ser en avissektion ud fortolket live af en forfatter? Ingen ved på forhånd, hvad der kommer til at ske, når vi åbner Avisen Live.

Denne søndag kan du møde stjerneforfatter Helle Helle i boligsektionen, skuespiller Nanna Bang i kontaktannoncerne og forfatter og musiker Lars-Emil Foder i den obligatoriske kryds & tværs. Lars-Emil Foder er også eftermiddagens vært og vil føre dig trygt igennem søndagsunderholdningen. Læn dig tilbage i de bløde sofaer og smæk benene op på kakkelbordet - der er selvfølgelig kaffe på kanden og caféen er åben.

Det er hygge på højt plan!

 

Gratis adgang med tilmelding

Arrangementet er et samarbejde mellem Musikteatret og Albertslund Bibliotek.

 

Dagens sektioner:

BOLIG

Helle Helle er tilbage i boligsektionen, som hun første gang fortolkede for Avisen Live i 2019. Med sit skarpe blik for de genstande vi omgiver os med, giver hun en minimalistisk og præcis karakteristik af sine romankarakterer. Denne gang sætter hun i samtale med litterat og kritiker Kamilla Löfström fokus på antikviteter, loppefund og længslen efter gamle ting. Hvad er der lige med alle de auktionsprogrammer?

Helle Helle (f. 1965) er en af landets bedste og mest kanoniserede forfattere, men på sin helt egen lette måde. Hun har udgivet en lang række bøger og slog især igennem med Rødby-Puttgarden (2005). Hun har modtaget et hav af priser og stor anerkendelse, og hendes seneste udgivelse BOB (2020) er ingen undtagelse i den henseende.

 

KRYDS OG TVÆRS

Et krydsord er uundværligt i en avis, og ikke mindst i Avisen Live, hvor det har sin helt egen faste rubrik. Sæt din hukommelse, din problemløsningsevner, dit ubevidste og din poetiske intuition i sving, når dagens vært Lars-Emil Foder afholder live-krydsord. Der er selvfølgelig ægte bogpræmier at vinde!

Når Lars-Emil Foder (f. 1980) ikke er Avisen Lives vidunderlige vært, er han musiker, højskolelærer, forfatter, digter og medstifter af Mikrofest, en online boghandel for mikroforlag. Hans egen seneste udgivelse er Fabelagtigheder (2018).

 

KONTAKTANNONCER

Det er ikke let i en moderne Tinder-virkelighed at række ud efter andres kærlighed, men har det egentlig nogensinde været det? Der var engang, i kontaktannoncernes tidsalder, hvor det i hvert fald var langt mere offentligt. Skuespiller og dramatiker Nanna Cecilie Bang bringer den uddøende kontaktannonce tilbage til en offentlighed, der har savnet denne hudløse genre inderligt. Forbered jer på at have det akavet og meget, meget sjovt, når Nanna Cecilie Bang igen slipper sin rå og hypermenneskelige kærlighedshunger fri i Avisen Live Søndagstillægget.

Nanna Cecilie Bang (f. 1987) er uddannet skuespiller ved Aarhus Teater og modtog i 2015 Reumerts Talentpris. I 2019 blev hun udnævnt til huskunstner på Aarhus Teater, hvor hun har skrevet forestillingerne Manifest for skrøbelige autoriteter (2019) og Alt er umuligt (2020).