Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Palæstinensisk litteraturaften

29.02.24
Litteraturaften om palæstinensisk litteratur med arabisklitteratur.dk

Kom til en spændende litteraturaften om palæstinensisk litteratur, hvor du kan høre mere om forfattere herfra som Mahmoud Darwish, Ghassan Kanafani, Maya Abu al-Hayyat og Mourid Barghouti.

Til arrangementet vil lektor i arabisk June Dahy give en introduktion til palæstinensisk litteratur og bagefter vil oversætter og litteraturformidler Naja Bjørnsson og dansk-palæstinensisk læser Omar Shargawi snakke om deres kendskab og forhold til litteraturen fra denne del af verden. Der vil også blive læst højt af nogle af de danske oversættelser af forfatterne til arrangementet.

Arrangementet er organiseret i samarbejde med arabisklitteratur.dk, der er en hjemmeside for interesserede i arabisk litteratur, hvor du kan få et overblik over, hvilke arabiske værker, der findes på dansk.

Gratis med tilmelding

 

Vi har teleslynge til rådighed for hørehæmmede ved vores arrangementer på biblioteket, forsamlingshusene og beboerhusene. Giv gerne besked på mail nof@albertslund.dk på forhånd eller giv besked til personalet, når du ankommer til arrangementet, så klarer vi det tekniske. Vil du gerne benytte teleslynge på et af de andre venues, så send en mail på nof@albertslund.dk så vi kan få udstyret sat op på forhånd.