Operaformidler Henrik Engelbrecht

Foredrag & debat

PÅ OPDAGELSE I OPERAENS HISTORIE - HVORDAN BEGYNDTE DET?

01.02.22
KLASSISK LYTTEKLUB 1:3

Fra græske myter til italiensk gætteri. Mød kastrerede superstjerner i en operaverden, der i løbet af 1600- og 1700-tallet går fra først og fremmest at være stjernefikseret freakshow til at blive politisk musikteater.

Operaeksperten Henrik Engelbrecht er guide på en medrivende tur tilbage i operaens historie, fortalt i tre kapitler. De tre foredrag giver et overblik over operaens verden for alle, der er nysgerrige på genren. Du får historier fra 400 års operaliv med både kastrerede drenge, komponister med storhedsvanvid og operachefer, der svindler løs – med videoklip og fantastiske eksempler på sangere fra før og nu undervejs. Henrik Engelbrecht fortæller levende og engageret, og alle kan være med, uanset om du endnu aldrig har set en opera eller du allerede er stamkunde i alverdens operahuse. Det sidste kan du risikere at blive – for begejstring smitter som bekendt.

Gratis adgang med tilmelding på www.albertslundbibliotek.dk