Musikteatrets foyer
Bibliotekstorvet 1
2620 Albertslund
Foredrag & debat

Ja eller nej til forsvarsforbeholdet?

18.05.22
Kom til debat om afskaffelse af det danske forsvarsforbehold

Den 1. juni skal der stemmes om afskaffelsen af det danske forsvarsforbehold. Hvad er substansen i argumenterne for eller imod? Hvad er myter og hvad er fakta?

Vi har inviteret to eksperter til at debattere afskaffelsen af forsvarsforbeholdet i EU for at klæde dig på til at deltage i afstemningen. Denne aften i Musikteatrets foyer kan du møde Jacob Kaarsbo, der er senioranalytiker i Tænketanken Europa og tidligere chefanalytiker i Forsvarets Efterretningstjeneste, og Mikkel Andersson, der er journalist, debattør og chefredaktør på netmediet Kontrast. Moderator for aftenens debat er P1-journalist og albertslunder Morten Runge. Kom og lyt, diskuter og stil alle de spørgsmål, du har til afskaffelsen af forsvarsforbeholdet.

Gratis adgang med tilmelding