Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For unge og voksne
Foredrag & debat

Forsamlingshuset: Kunst og kriminalitet

17.05.22
Debat med lokale aktører

Kom og hør eller deltag i en samtale om mørke i bibliotekets serie Forsamlingshuset. Vi taler om mørke som fænomen ud fra forskellige perspektiver, både kunstneriske og kriminalpræventive. Vi taler også mere konkret om, hvordan man får et måske tryggere natteliv i Albertslund og forskellige måder at gøre det på. 

Deltagere i debatten er de to lokale, unge kunstnere Magnus Lind Nielsen og Andreas Holmgaard, der i efteråret stod bag en udstilling om mørke under overskriften ’Abyss, After Eight’. 

Derudover deltager borgmester Steen Christiansen, Helle Søby Laursen fra Natteravnene, Kasper Fisker fra Den Kriminalpræventive Enhed i Albertslund og endelig Benny Klausen, som i sin tid fik gennemført slukningen af gadebelysning i Galgebakken og som har flere års erfaring med arbejdet omkring mørke og lys lokalt i Albertslund.  

Man kan møde fysisk op og være med til arrangementet eller streame det live eller se det efterfølgende på bibliotekets facebookside. Man er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs – både live og digitalt. 

Gratis adgang – ingen tilmelding