Foredrag & debat

Bob Dylan: Strejftog på Desolation Road

30.01.20
Rockens poetiske stemmer.

Den betydning, som amerikanske Robert A. Zimmermann – alias Bob Dylan – har haft for populærmusikken de seneste 50 år kan næppe overvurderes. Det var Dylan, som viste, at rockens simple formsprog kunne kombineres med vildtvoksende, billedrige og intellektuelt udfordrende tekster – og hverken rockmusik eller litteratur har været den samme siden.

Dylan har udgivet knap 30 studieplader – inklusive et kreativt klimaks i midten af halvfjerdserne. Sidstnævnte vil være blandt nedslagspunkterne, når Espen Strunk, som er cand.mag. i litteraturhistorie, inviterer på et strejftog i Dylans enestående værk og karriere.
Og så skal vi naturligvis tale om livekunstneren Dylan, som har besøgt Danmark utallige gange gennem sin lange karriere – og som Espen Strunk har fulgt de sidste 25 år.

Gratis adgang med tilmelding.