Rytterskolen
Foredrag & debat

Beethoven i Rytterskolen: 250 år

04.11.20
Vi vil høre og se nogle af de personlige kampe og stridigheder som giver sig udtryk i Beethovens musik. Ved Jeppe Rönnow, der er musikanmelder og musikjournalist, samt organist i Herstedvester Kirke her i byen.

Den opfarende komponist med det voldsomme temperament skrev nogle af sine største værker stokdøv – og kæmpede store kampe. Vi vil høre og se nogle af de kampe og stridigheder – som netop giver sig udtryk i musikken – gennem ord, musikeksempler og også visuelt opleve uropførelsen af hans berømte Eroica-symfoni. Jeppe Rönnow er musikanmelder og musikjournalist, samt organist i Herstedvester Kirke her i byen.

Aftenen fungerer også som introduktion til klavereftermiddagen med Beethovens sonater søndag d. 8. november.

Gratis adgang med tilmelding

Arrangeres i samarbejde med Rytterskolen og Herstedvester kirke.