For børn og unge
Børn & unge

Flammeklubben præsenterer: Halloween efter lukketid (kl.17.30)

29.10.21
VÆR MED TIL AT REDDE ALBERTSLUND FRA ZOMBIERNE TIL HALLOWEEN

Halloween nærmer sig og vi skal nok en gang gøre os klar til at skræmme alle mulige uhyggelige væsner væk, akkurat som folk har gjort i århundreder. For når efterårets mørke breder sig, glider porten til underverden op og alt kan ske!

I år er der ekstra meget på spil i Albertslund! Der er nemlig en gruppe virkelig uhyggelige væsner, der vil erobre byen til Halloween ved at forvandle Thomas Damsbos seks hyggelige trætrolde til klamme zombier, der skal indtage borgmesterposten, Albertslund Bibliotek, byens skoler og Forbrændingen.

Heldigvis ved vi i Flammeklubben, at dét skal børnene i Albertslund nok sætte en stopper for! Derfor har vi brug for en masse børn (især 8-12-årige), der vil være med til at forhindre zombieinvasionen i HALLOWEEN EFTER LUKKETID!

Om arrangementet

Zombiejægerne skal løse otte opgaver. Turen starter på Albertslund Bibliotek og slutter på Forbrændingen. Det tager ca. 50 minutter, og undervejs guides deltagerne af bl.a. en skuespiller, en nycirkusartist, en historiefortæller, en naturvejleder m.fl.

Vi sender seks hold zombiejægere afsted med 15 minutters mellemrum. Du melder dig til ved at booke en plads til det tidspunkt, der passer dig bedst.
Voksne - og modige søskende - er velkomne til at være med, bare alle har en billet. Der er plads til 15 zombiejægere på hvert hold.

Fællesspisning

Når zombierne (forhåbentlig) er blevet besejret, er der mulighed for at fejre, at vi har reddet byen med musik og fællesspisning - og her kan både børn og voksne være med. Det koster 30 kroner at deltage i fællesspisningen. Læs mere og book dine pladser allerede i dag.