Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Andet

Bag om forestillingen ”TATOVERING”

25.08.22
Mød Anna Malzer, instruktøren bag forestillingen TATOVERING, i samtale med publikum og moderator Fahad Saeed

Den 18. og 19. august gæstespiller teatret Mungo Park på Forbrændingen med forestillingen TATOVERING. Vi følger op på forestillingen med en samtale mellem teaterdirektør Anna Malzer, der også har skrevet og instrueret forestillingen, publikum og moderator Fahad Saeed.

TATOVERING er en spontan, øm, rablende run-down af en faderløs ungdom. Fra en datter til sin døende far, der først ringer, da det er for sent. Så frisk og uden filter, at forestillingen “svier i øjnene”.

Anna Malzer siger selv om forestillingen:
“Jeg er selv vokset op i et miljø, hvor jeg i min ungdom oplevede en række dødsfald blandt unge mænd omkring mig. TATOVERING er selvfølgelig fiktion, men temaet er både personligt og politisk for mig som dramatiker. Jeg skrev teksten lige efter min egen far også døde for tidligt. Den handler ikke om ham specifikt, men historien strømmede ud af mig, og derfor emmer den nok af et slags kontroltab, en rablen der nogle steder er vrøvlende og nogle steder knivskarp – en tone som jeg ikke var kommet til, hvis jeg ikke stod midt i en krise, da jeg skrev den”

 

 

Bliv teateranmelder i Albertslund

 

Kunne du tænke dig at blive teateranmelder helt på frivillig basis, når det passer dig? Og se en række spændende forestillinger og fortælle, hvad du synes om dem?

Teatret Mungo Park rykker ind i Albertslund med en række spændende forestillinger de næste par år. Vi vil gerne have dig til at se forestillingerne på forhånd - det kan være én, to eller dem alle - og så anmelde dem på den måde, der passer dig.

 

Hvis du er interesseret eller bare nysgerrig efter at vide mere, så kontakt Ditte Nesdam-Madsen på ddt@albertslund.dk